Новогодишни обещания за красота

10 Jan

С настъпването на новата година всеки от нас си обещава нещо, което иска да подобри в живота си. Сега е времето за се погрижите за красотата и здравето си.

1. Ще пия 1,5 литра вода на ден

water bottle

Това е минималното количество, което трябва да поемата дневно, за да функционира организмът ви добре. Създайте си навик на изпивате по една голяма чаша вода на всеки час и половина. Така в края на деня ще се изконсумирали необходимото количество. Не си купувайте големи бутилки, защото те ще ви обезкуражат – заложете на малки шишета от половин литър. Не забравяйте, че кафето дехидратира – всяка една чашка от черната течност комбинирайте с чаша вода. Бирата и виното също имат дехидратиращ ефект.

Какво печелите: Организмът ви ще изхвърля голямо количество токсини, а това ще подобри състоянието на кожата ви. Като бонус тъмните кръгове ще изчезнат, а бръчищите ще се позагладят.

 

2. Ще ходя редовно на фризьор

Long-bob-with-fringe-hairstyle

Добре оформената прическа, както и правилно подбраният цвят на косата влияят на много неща: самочувствието, общото излъчване, привличането на мъжките погледи. Грижете се редовно за гривата си, подстригвайте нацъфтелите връхчета всеки месец. А ако желаете някаква по-радикална промяна, намалете малко дължината, променете цвета си с някакъв подобен или си направете асиметрични дължини, които ще са хит тази година. Все пак не прекалявайте – не променяйте цвета на косати си от черно в русо, само защото така ви е хрумнало. По-добре си направете кичури, които ще привлекат светлината към лицето ви.

Какво печелите: ще се чувствате и ще изглеждате по-свежа и по-жизнена.

 

3. Ще се гримирам всеки ден

Lasting-Makeup

Гримът е ритуал, който повишава настроението на всяка жена. Дори само 5 минути сутрин, прекарани пред огледалото, създават душевно спокойствие, зареждат с оптимизъм, помагат за справянето със стреса.

Какво печелите: красота и самочувствие

 

4. Ще отида на дерматолог

1949in6

С каквато и качествена бяла козметика да разполагате, само добър дерматолог може да премахне тъмните пигментни петна, спуканите капиляри, пъпките и белезите от тях. Технологията през последните няколко години много напредна и днес в козметичните салони има уреди, които могат да направят чудеса с кожата ви.

Какво печелите: самочувствие и увереност, че сте направили най-доброто за кожата си

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: