7-те най-известни дизайнери на обувки

1 Apr

01

Кои са най-известните дизайнери на обувки? Кои са онези хора, които определят какво ще е модерно този сезон и как успяват винаги да създадат перфектната обувка без значение дали е на висок ток, тип балерина или обикновена мокасина? Тези хора със сигурност знаят, че всяка жена може да бъде спечелена с един чифт нови лъскави обувки. Вижте кои са седемте най-известни дизайнера на обувки.

1. SOPHIA WEBSTER

Седем от най-известните дизайнери на обувки

SOPHIA WEBSTER

София Уебстър е един от онези „новаци” в модата, които знаят, че щипка детски стил и няколко добре подбрани и силни цвята могат да направят чудеса. Запомнете това име – талантът на София ще отпечата името й със злани букви в историята на модата.

2. CHARLOTTE OLYMPIA

Седем от най-известните дизайнери на обувки

CHARLOTTE OLYMPIA

Хайди Клум, Хилъри Дъф, Ан Хатауей, София Вергара, Джулиан Мур…. Какво обединява всички тези дами? Да, точно така – чифт обувки на Шарлот Олимпия. Наричана „дизайнерът на червения килим”, тя бързо ще нахлуе в сърцата ви. Както и обувките й!

3. EMILIO PUCCI

Седем от най-известните дизайнери на обувки

EMILIO PUCCI

Ако модата не съществува, къде бихме използвали геометрията? Емилио Пучи е дизайнерът, който не се страхува да използва смели геометрични форми за своите проекти. Малко известен факт е, че прочутият италиански дизайнер е участвал във война, докато служел в италианските военно-въздушни сили. Ето откъде има кураж да създава такива смели дизайни.

4. TORY BURCH

Седем от най-известните дизайнери на обувки

TORY BURCH

Запазеният знак – букавата Т, оградена в кръг и изобразяваща „от глава до пети”, през последните години може да бъде видян всекидневно по улиците. Това е Тори Бърч – дизайнерката на тези и други страхотни обувки! Ще я обикнете от първото обуване!

5. GIUSEPPE ZANOTTI

Седем от най-известните дизайнери на обувки

GIUSEPPE ZANOTTI

Един мъж с добър вкус! Роден в град на Адриатическо море с многовековни традиции в обущарството, Заноти винаги е бил замесен в бизнеса с обувки. Но кой би предположил, че един ден ще бъде в А групата на този бизнес? Той заслужава тази слава!

6. JIMMY CHOO

Седем от най-известните дизайнери на обувки

JIMMY CHOO

Макар че не е един дизайнер, Джими Чу определено има място в тази класация. Зад този лейбъл, може би най-известния в света, стоят имената на две бляскави жени: Tamara Yeardye и Sandra Choi. Някои от най-известните фенове на тези обувки са Натали Портман, Джулия Робъртс, Пенелопе Круз, Гуен Стефани, и много, много други!

7. CHRISTIAN LOUBOUTIN

Седем от най-известните дизайнери на обувки

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Мечтата на всяка една жена е да притежава чифт от така популярните обувки с червени подметки, както са известни моделите на Кристиан Лубутен. През 2009 Дженифър Лопез дори възпя тези обувки в песента си „Louboutins”. Какво по-голямо признание от това?

„Дайте на една жена правилните обувки и тя може да покори света” е казала Мерилин Монро. Колко права е била, не мислите ли?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: