Топ тенденциите в косите за 2013 г.

16 Apr

Вижте кои са топ тенденциите в косите за лято 2013.

1.    Просто, но класическо

Тенденциите в косите за 2013

Конска опашка

Обикновената конска опашка беше на мода през зимата и продължава да властва и сега. Достатъчно непретенциозна за обяд с приятелки и в същото време достатъчно стилна за излизане вечер. Опашката трябва да е захваната високо и да е небрежно разхвърляна. Подходящ аксесоар за тази прическа са обеците. Ще изглеждате невероятно и ще създадете илюзията, че сте положили много усилия за тази визия.

2.    Небреженен кок

Тенденциите в косите за 2013

Небрежен кок

За училище, за университета, за класа по пилатес или просто за кино с приятели – тази прическа е универсална и в същото време много красива. Небрежният кок може да се носи по доста различни начини, както високо горе, така и ниско долу, почти на тила.

3.    Естествена красота

Тенденциите в косите за 2013

Естествена красота

Леките и небрежни вълни в косите винаги са били на мода. Тази година не прави изключение в това отношение. Изсушете косата си с хавлия и нанесете малко спрей с морска сол. Така ще имате тази красива морска визия всеки ден!

4.    Късо и накъсано

Тенденциите в косите за 2013

Късо и накъсано

Защо жените толкова трудно се решават да се разделят с дългата си коса? Не е ли страхотно ако не се притеснявате всяка сутрин в какъв вид ще се събудите? Противно на общоприетото мнение, късата подстрижка не е само за жени в средна възраст. Един добре подбран цвят и професионално подстригване ще ви придадат младежки вид.

5.    Ретро

Тенденциите в косите за 2013

Ретро

Този сезон повечето прически са вдъхновени от 60-те години на 20-ти век. Това е ерата на прекаления обем и безупречните къдрици. Веднага ще се съгласите, че момичетата от 60-те знаят как да носят косите си! За да изглеждате като едно Бонд момиче, срешете косата си назад и си направете красиви къдрици.

6.    Аксесоари

Тенденциите в косите за 2013

Аксесоари

И тази година лентите за коса, аксесоарите и цветните фиби отново са много актуални. Опитайте да декорирате косата си с находчиви предмети. Така напрмер сложете клипс към някой стар пръстен и ще си направите оригинална шнола, бутиково изпълнение. Друда идея е да преобразувате стар и непотребен вече колан в лента за глава. Какви още интересни идеи могат да ви хрумнат за една красива прическа?

7.    Плитки

Тенденциите в косите за 2013

Плитки

Ах, тези плитки! Тази година всички са луди по тях. Плитките придават на жената едновременно детско излъчване и много стил. Това е един прекрасен начин да се събере разпиляната коса особено в предстоящите горещи летни месеци. Много знаменитости луднаха по тази тенденция – Никол Кидман и Блейк Лайвли направо обожават плитките. Ние също!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: