7 трика за естествено изглеждащи изкуствени мигли

29 Apr

Изкуствените мигли са чудесна алтернатива за всички, които не са благословени от съдбата с дълги и гъсти естествени мигли. Все повече жени прибягват до тази процедура, още повече, че със спирала е почти невъзможно да се постигне този ефект. Но да изглеждаш естествено с изкуствени мигли си е доста трудна задача. Има обаче няколко трика, с помощта на които това не е мисия невъзможна. Вижте нашите съвети за естествено изглеждащи изкуствено мигли.

7 трика за естетствено изглеждащи изкуствени мигли

7 трика за естетствено изглеждащи изкуствени мигли

  1. Цветът

 Изборът на цвят е много важен момент, когато говорим за изкуствени мигли. Изберете такъв, който съответства на естествените ви мигли, особено ако няма да използвате винаги спирала.

  1. Дължината

 Дългите мигли са мечтата на всяка жена. Но не прекалявайте. Поддържането на изкуствените мигли на дължина, малко по-голяма от тази на естествените ви такива, е най-добрият вариант да не изглеждате фалшиво и смешно.

  1. Нанасянето

 Ако сте решили сами да поставите изкуствените си мигли, много е важно да следвате инструкциите в пакета. Изпълнявайте всички точно и последователно, за да се радвате на естествено изглеждащи мигли. Следвайте  кривата на окото и избягвайте да поставяте мигли твърде близо до вътрешния ъгъл, защото това изглежда много неестествено.

  1. Косъм по косъм

 Изкуствените мигли се предлагат на снопчета или самостоятелно, т. нар. метод “косъм по косъм”. За по-естествен вид, препоръчваме втория вариант. Единичните косъмчета мигли са много по-гъвкави за нанасяне. Един трик: поставете няколко във външния край на окото, по-нагъсто разположени, за да изглеждат миглите ви по-дълги и „отварящи” погледа.

  1. Запълването

 След като сте поставили изкуствените мигли, запълнете всички пространства между отделните снопчета и естествените ви мигли с очна линия. Внимавайте с количеството, което нанасяте, за да не изглеждате твърде неестествено.

  1. Смесването

 За да изглеждат натурално изкуствените мигли, трябва добре да се слеят с естествените ви такива. Ако са поставени както трябва, те със сигурност ще се сливат, но все пак можете да ги извиете с извивачка и да нанесете спирала.

  1. Практиката

 Поставянето на изкуствени мигли е трудна задача и ще ви отнеме време и практика, докато свикнете. Можете да се оставите и в ръцете на професионалисти. В студио за красота Перла ще напряват това вместо вас. Вижте тяхната промоцинална оферта за поставяне на мигли по метода „косъм по косъм” тук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: