Райън Гослинг дебютира като режисьор

7 May
Rayan Gosling

Райън Гослинг

Предвид блестящите роли на Райън Гослинг, струва ли ви се възможно той да се справя по-добре като режисьор?

Холивудската звезда беше заловена на снимачната площадка на How to Catch a Monster in Detroit, Mich., но вместо пред камерата, където обикновено сме свикнали да го виждаме, Гослинг командваше парада в своя режисьорския дебют.

И изглежда нещата вървяха доста добре, ако съдим по усмивката на Райън и по влюбените погледи, които си разменяха с Ева Мендес, също имаща роля във филма.

Междувременно актрисата в главната роля, Кристина Хендрикс, заяви в интервю пред списание Flare, че е поласкана от поканата на Райън да участва в неговия режисьорски дебют. „Естествено, че се съгласих веднага. Но първият ми въпрос към Райън беше: „защо аз”? Не искам да те разочаровам. Това е най-голямата ми роля досега и затова съм много притеснена” – откровеничи актрисата. И добави: „Никой не иска да разочарова хората, които са му гласували доверие”

Лентата разказва за самотната майка Били (в ролята Кристина Хендрикс), която живее с двете деца в западнал град. Животът й се променя, когато синът й открива тайно подводно село и тя бива въвлечена във вълнуващо приключение.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: