5 съвета за красота на плажа

11 Jul

na-plaja

Едно пътуване до морския бряг е най-добрият начин за отпускане през лятото. Съществува единствено проблемът с по-различния климат.

В града, изглеждате прекрасно с грима, който поставяте всяка сутрин, нали? Но какво се случва с него и защо косата ви придобива главозамайващ обем. Като че ли всички усилия, които полагате, изглеждат безполезни.

Както всички знаем, идеалният лик за всяка жена е безгрижният и естествен вид. Но как да се чувстваме привлекателни, без капка грим и да оставим косата си в ръцете на вятъра. Вижте няколко полезни трика за красота на плажа.

1. Вместо тежък фон дьо тен или пудра, изберете BB крем с SPF. Освен че хидратира кожата, кремът предпазва и от горещите лъчи на слънцето. Така ще запазите вашия тен на кожата и ще изглеждате чудесно, без много грим.

2. Вместо руж, сложете на скулите малко от червилото, с което сте в момента. Така ружът ще бъде в същия тон като устните.

3. Избягвайте използването на спирала и сенки за очи, тъй като има риск да заприличате на миеща мечка само след няколко часа.

4. Преди да намокрите косата си в морето или басейна, направете го с чиста вода и нанесете малко балсам. Това ще попречи на солта и хлора да проникнат в косата.

5. Носете си бутилка с вода и пийте при всеки удобен случай. По този начин ще запазите кожата си хидратирана и свежа.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: