Как да влезем във форма за 1 седмица

16 Jul

Как да влезем във форма за 1 седмица

Най-добрият начин да отслабнете и да изглеждате добре, е да комбинирате диета и упражнения. Понякога се налага спешно да влезем във форма за някое важно събитие или за предстоящата почивка на море. Ако искате да свалите повече от 5 кг за една седмица, предупреждаваме ви, че това е невъзможно, без рискове от дехидратация, болести и замаяност. Но ако се стремите към от 2 до 5 кг по-ниско тегло, тогава предложеният по-долу режим за отслабване е подходящ за вас – той ще даде на тялото ви необходимите хранителни вещества, които ще запазят здравето ви и ще отблъснат глада.

От какво се нуждаете:

  • Сокоизстисквачка
  • Вода
  • Плодове
  • Зеленчуци


Инструкции:

1. Набавете си разнообразни плодове и зеленчуци, които ще направите на сок по-късно. Най-подходящите плодове са: ябълки, портокали, грозде, грейпфрут, пъпеш. От зеленчуците това са: моркови, цвекло, целина, краставици, домати. Можете да ползвате още джинджифил, магданоз и лимони. Купувайте по-големи количества от тези плодове и зеленчуци, за да не ви се налага да ходите до магазина по няколко пъти на ден.

2. Направете си сок съгласно указанията за употреба на вашата сокоизстисквачка. Съобразно вкуса си, комбинирайте плодове и зеленчуци или изстискайте само определен вид. Можете да разредите полученото количество сок с преварена или дестилирана вода в съотношение 1:1, за да направите течността по-лесна за усвояване от организма. Предложеното съотношение може да се променя в зависимост от личните ви предпочитания.

3. Изпийте сока веднага след изстискването. Ако сте навън, винаги си носете бутилка с вас, за да предотвратите пристъп на жажда или глад. През по-късните часове на деня, изпийте 1 чаена лъжичка зехтин, за да „смажете” червата и да отблъснете потенциалния глад. Ако все пак се чувствате гладни, хапнете сурови плодове и зеленчуци.

4. Придържайте се към този хранителен режим една седмица и загубата на тегло ви е гарантирана. Като бонус получавате и детоксикация на организма, както и по-добро психическо състояние.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: