Грим за зелени очи според цвета на косата

24 Jul

1

Имате зелени очи! Перфектно! Освен красиви, зелените очи са едни от най-рядко срещаните цветове на очите. Изключително важно е да обърнете внимание на грима, за да подчертаете дълбочината на погледа. Защото добрият грим ще подчертае красивият цвят на очите ви, а лошият ще го скрие.

Но за да успеете да поставите подходящ грим, трябва да имате предвид и цвета на косата. Така че, този път ще обясним какъв е най-добрият грим за очите ви, в зависимост от цвета на косата.

Брюнетки

2

Ако имате тъмна коса, са подходящи всички нюанси на пурпурното, както и кафяви, розови или лилави сенки за очи. За вечерен грим заложете на цветове като патладжан или бордо. Сложете очна линия в същия цвят или използвайте ярки и топли цветове като златисто и бронзово.

Блондинки

3

Ако сте блондинка, за дневен грим можете да изберете прасковени цветове, златисто и бронзово. За вечерен грим най-подходящи са тъмните тонове като черно или сиво, цветове, които ще придадат дълбочина на погледа ви.

Червенокоси

4

Вие сте червенокоса със зелени очи. Невероятно! Можете да използвате различни цветове, за да подчертаете очите си, но избягвайте два цвята – зеленото и синьото. Кайсиевите тонове са изключително подходящи, както и кехлибар и мед. Можете да се доверите и на топли и светли цветове, които се сливат добре с косата ви. За вечерен грим се препоръчват оранжеви и тъмни нюанси.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: