Вана, пълна с бира. Новаторство и релакс в спа процедурите в Прага

21 Aug

spa-s-bira

Има ли по-добро средство за релакс в горещ летен ден от студената бира. В древни времена бирата била напитка, изключително и само за мъже и жени със съмнителна репутация. Днес, обаче хмеловата течност се консумира и от двата пола по време на срещи, в горещи дни, по празненства и дори в усамотението на дома.

Собствениците на хотел “U Sladka” в Прага, Чехия използват бирата до крайност. Както знаем, чешката държава е известна в цял свят с качествената си бирата, а собствениците на спа центъра в този хотел предлагат процедура, която се състои в потапяне във вана с бира, минерална вода, мая, сушени билки и други отвари, завършваща с масаж, който обещава да се почуствате като преродени.

Светлата и тъмната бира, с която се пълни ваната, се осигурява от пивоварна Ходовар, намираща се в близост до хотела. Собствениците на Ходовар са семейство с традиции в производството на бира в района. Близостта на хотела до пивоварната гарантира доставката на течността по всяко време на денонощието.

Що се отнася до ползите от тази терапия, собствениците на хотел “U Sladka” твърдят, че процедурата подмладява, облекчава стреса, отпуска мускулите и подобрява тена на кожата.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: