Как да изглеждате секси и в същото време елегантни

28 Aug

01
Търсите начин да изглеждате секси, но елегантно? Имаме добра новина за вас – това е възможно. Ключът към това е само да загатнете, а не да изложите всичко на показ. Звездите от 40-те години на миналия век са чудесно вдъхновение, със своята класическа елегантност. Откраднете някои от техните стайлинги.

1. Високи токчета

Високи токчета
Един от най-добрите начини да изглеждате секси и елегантни, е да носите високи токчета. „Колкото по-високо, толкова по-добре” определено не е вярно, ако искате да изглеждате изискано. Изберете чифт високи обувки, които добавят няколко сантиметра към ръста ви, но не поемайте излишни рискове да си счупите глезена. 4 или 5 сантиметра са напълно достатъчни.


2. Кок

кок
Ако косата ви е достатъчно дълга, оформянето й в кок ще ви придаде много шикозен вид. Всъщност, това е много лесно изпълнимо. Заложете на кок, който се захваща в задната част на тила. Много подходяща прическа за официален повод.


3. Ръкавици

ръкавици
Ръкавиците са красив и елегантен акцент в тоалета. Разбира се, те трябва да са от кожа, велур или кадифе. Вълнените ръкавици не са особено секси! Зимните булки спокойно могат да се възползват от този аксесоар – той се съчетава перфектно с булчинска рокля.


4. Пола молив

пола молив
Полата, тип молив, е задължително условие за елегантен вид. Тя е изключително женствена, класическа, елегантна и никога не излиза от мода. Само си спомнете за Дита фон Тийз, чието име е синоним на стил през ранните десетилетия на 20-ти век – тя не спира да носи такъв тип поли. Полата молив трябва да бъде прилепнала по тялото, но не прекалено, за да се движите спокойно.


5. Червените устни

червени устни
Нищо не е толкова крещящо секси, колкото червеното червило. Изглежда невероятно добре с черна рокля. Червеното червило е вечно и непреходно заради простотата, с която можете да добавите драматично излъчване към всеки тоалет. И един съвет: червените устни правят всяка жена да изглежда красива, така че носете с увереност такъв цвят червило.


6. Чорапи

чорапи
За един наистина елегантен аутфит трябва задължително да носите дълги чорапи. Дори и да не се виждат, те ще ви накарат да се почувствате различно.  Късите или три-четвъртите чорапи нямат същия ефект.


7. Шапка

шапка
Шапката е аксесоарът, който добавя финалните щрихи към тоалета. Изберете най-подходящата за вас и ще изглеждате несравнимо елегантна.


8. Чанта клъч

чанта клъч
Клъч чантата е класика, която ще добави шикозна нотка към тоалета. Много от дамите носят големи чанти, които не са толкова елегантни като малките. Махнете всички излишни вещи и си набавете малка чанта с изчистен дизайн.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: