Най-добрите модели на ботуши и боти през тази есен

25 Oct

Цветни велурени боти

boti-1

Елегантните велурени боти до глезена в ярки цветове – определено са хит на сезона, които трябва да присъстват в гардероба на всяка жена. Този сезон, дизайнерите представят велурен модел с висок ток и необичайна пета. Тези боти са най-подходящи за панталони или дънки, а също така и за много къси шорти или поли. Не забравяйте, че поли и рокли със средна дължина в комбинация с боти до глезена визуално скъсяват и удебеляват краката.

Кожени боти на платформа

boti-2

За почитателките на “височина” дизайнери предлагат нов модел боти – на платформа. Тези боти напомнят обувките от далечните седемдесетте години. Този модел ще бъде вашето спасение не от студа, а от дъждовното време. Подходящи са за рокли и дънки.

Рокерски ботуши и боти

boti-3

Ив Сен Лоран неотдавна изненада всички със своята есенно-зимна колекция. Модели, дефилиращи с рокли от най-фини материали в комбинация с груби рокерски ботуши. Разбира се, дизайнерите не подканват всички жени да сложат копринени рокли, когато навън е само 5 градуса, но е силно препоръчително да имате от тях във вашия гардероб. Подходящи са за есенни разходки с тесни тъмносини или черни джинси и карирана риза.

Високи ботуши с нисък квадратен ток

boti-4

Тези ботуши в жокейски стил са най-практичният и удобен вариант за дъждовните есенни дни. За да не изглеждат скучно на краката ви, изберете модел с ярки и необичайни детайли. Също така, обърнете внимание на ботушите в нестандартни цветове като ръждиво или бордо. С какво се носят тези обувки? С каквото искате! За да подчертаете красотата на краката, ще ви помогнат тесните дънки или клинове. Ако пък искате да изглеждате по-женствена, можете да облечете дълга бяла пола или рокля до коляното.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: