Най-горещите приятелки на Джордж Клуни

21 Nov

Елизабет Каналис


Елизабет Каналис e италиански модел, актриса и телевизионна водеща, която в широките кръгове е по-известна като една от приятелките на холивудския ерген Джордж Клуни.

Елизабет е по-млада от Джордж с 18 години, а връзката им изглеждаше толкова силна, че пресата вече се подготвяше за сватба. Самата Каналис говореше пред журналисти, че мечтае да бъде булка и съпруга. Но както е известно, актьорът е взел решение никога повече да не се жени и не след дълго двойката се раздели.

Кели Престън


Първата сериозна връзка на Клуни е с актрисата Кели Престън. Те са само на по 26 години и двамата в началото на кариерите си. Двойката е на път да се ожени, но внезапно връзката се разпада. Въпреки че оттогава са минали много години, при случайни срещи актьорите се заобикалят един друг и не общуват помежду си. Колкото до Кели тя отдавна е омъжена за Джон Траволта.

Лиза Сноудън

Lisa-Snowdon

С британския модел и телевизионна водеща Лиса Сноудън актьорът прекара пет дълги години. Независимо от факта, че има прекрасна спътница, през цялото време Джордж беше на първа страница в жълтите вестниците заради съмнения в изневяра. Имаше слухове, че той е бил със Салма Хайек, Луси Лиу, Чарлийз Терон, Джулия Робъртс и Рене Зелуегър.

Криста Алън

krista-allen

Истината е, че връзката на Клуни с Лиса Сноудън приключи, защото се появи друга знойна красавица – моделът и актрисата Криста Алън. По-късно се оказа, че той е имал афера паралелно с двете красавици. След като научават една за друга двете момичета го зарязват.

Сара Ларсън

Jason Merritt

Сара Ларсън била обикновена сервитьорка. Джордж се запознава с нея в клуба, в който тя работи, а той празнува свой рожден ден. След като се появява с Клуни от нея се заинтересуват модни агенции и скоро й предлагат договор. След това списание People я включва в стоте най-красиви жени. Това обаче не попречва на двойката да се раздели година по-късно.

Стейси Киблър

Stacy_Keibler

Бившата кечистка Стейси Киблър е последната актуална приятелка на Клуни. Джордж започна роман с нея само месец след раздялата си с Елизабет Каналис. Джордж споделя, че цени Стейси не само заради невероятния й външен вид, но и заради факта, че тя не се стреми към ангажираща връзка.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: