6 модерни рокли тази зима

1 Jan

Партитата са си партита по всяко време на годината. Те изискват дрескод, който може да акумулира голямо количество стрес за нежната половина от човечеството. И може би най-важният въпрос, който терзае повечето дами, е какво да облекат. В тази стресова ситуация, ние предлагаме бърз справочник на няколко модела шикозни рокли, които са достатъчно впечатляващи за празничните вечери.

1. Каре

1
Карето често се пренебрегва, когато става въпрос за парти рокля. Смята се за небрежно облекло, а не трябва. Дори небрежна карирана рокля може да изглежда възхитително, ако се комбинира с убийствен чифт токчета.

2. Прозрачно черно

2
Прозрачното определено е хит този парти сезон, така че няма да сбъркате ако заложите на него. Обикновената черна рокля с нещо прозрачно към нея, например дълги ръкави, е удар в десетката. Друга топ тенденция са полка точките. Ако носите рокля с полка точки на парти, не се съмнявайте, че всички ще говорят за вас.

3. Флорални мотиви

3
Може би смятате, че флоралните мотиви се носят през пролетта и лятото и не са подходящи за зимния сезон. Тъмната рокля на цветя е дреха, която със сигурност няма да видите често, особено по зимните партита. И тук е моментът да блеснете. Изберете рокля с дълбоки или тъмни цветове  – тя изглежда невероятно шик и няма начин да не блеснете със своята елегантност.

4. Металик

4
Металическите цветове са много актуална в момента тенденция и както се очертава и занапред ще е така. Бъдете смели и заложете на такава рокля тази зима.

5. Пайети

6
Роклите с пайети са традиционно празнично облекло. Няма как да сбъркате с такава рокля, просто изберете подходящ за вашето тяло модел. За изцяло завършена визия, добавете и някакъв аксесоар.

6. Класическата малка черна рокля

5
Много са малко роклите, които са по-подходящи за парти от класическата малка черна рокля. Всяка жена има поне една такава в гардероба си и тя винаги е вариант, ако не сте подготвени специално. Комбинирайте със стилно бижу или чифт страхотни обувки на токчета и оберете овациите на партито.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: