Как правилно да изберем цвета на лака за нокти

20 Jan

lak

Всяка жена, която си прави маникюр, си задава въпроса с какъв цвят да се лакира. И често, това не е никак лека задача, както изглежда на пръв поглед. При избора на цвят трябва да се вземе предвид дължината на ноктите, основната цветова гама в гардероба на жената и дори грима. Ето защо много жени се затрудняват какъв точно лак да сложат и дали ще подхожда на дрехите им или поне на част от тях.

lak

Практически дрехи с какъвто и да е цвят и стил се съчетават добре със светли, неутрални тонове. Такива цветове са бежово, перлено, кафе с мляко и класически френски маникюр. Към тази група може да се включи и прозрачният лак. Също така добре е да се използва розов лак за нокти, който стои особено добре с пролетно-летни рокли и такива с флорални мотиви. Но е важно да запомните, че розовият лак не е подходящ за строгия класически стил.

lak

Червеният цвят е отличен избор на уверената в себе си жена, като по този начин тя подчертава своята самоувереност и силен характер. С червен лак е добре да се комбинират тоалети в черно-бялата гама, сиво, кафяво, червено или пък да се използват аксесоари от същия цвят.

manicure

Ако ви харесват тъмните цветове, като черно, тъмно синьо или сиво, и ако те се комбинират с подходящи дрехи, можете спокойно да лакирайте ноктите си в тези цветове, тъй като те вече няма да се считат за вулгарни, а по-скоро ще говорят за изискан вкус.

manicure

Друг съвет, който ще ви помогне при избора на цвят – съчетайте го с някакви аксесоари или елементи от облеклото. Тук изборът на цветове може да бъде неограничен, от светлорозово до тъмнокафяво. Всичко ще зависи от вашето въображение и желание да експериментирате.

manicure

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: